Dr-Szaki-logo

Villanyszerelés

Felújítás, korszerűsítés esetén

Elvégezzük a vezetékek, csatlakozások vizsgálatát, valamint a terhelhetőségi és biztonsági ellenőrzést az Önnel egyeztetett szempontoknak megfelelően.
Villanyszereles-kep-1
Villanyszereles-kep-2

Gyakori meghibásodáskor

A gyakori meghibásodások, vagy a túl magas fogyasztás az elektromos hálózat hibáját, hiányosságait jelezhetik. Érdemes ilyenkor szakemberrel felülvizsgáltatni azt.

Díjmentes felmérés és kedvezmények

A felújítás megrendelése esetén a felmérés díját jóváírjuk, valamint az alap szerelési anyagokat kedvezményes áron tudjuk biztosítani Önnek a munkák során.
Villanyszereles-kep-3

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégánk előre egyeztetett időpontban helyszíni felmérést és pontosítást végez, amelyet akár azonnal meg is rendelhet tőlünk. Elvégzett munkáinkra 12 hónap garanciát vállalunk. Megbízható villanyszerelő Gödöllő és Budapest környékén.
Több, mint 20 év szakmai
tapasztalattal rendelkezünk

Vállalkozásunk büszkén rendelkezik több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal a lakásfelújítás és karbantartás területén.

Fix árakkal, rejtett
költségek nélkül dolgozunk

Az általunk nyújtott szolgáltatások átláthatóak, így nem kell majd váratlan kiadásokkal számolni ügyfeleinknek.

Pénzvisszafizetési
garanciát biztosítunk

Ügyfeleink kockázat nélkül választhatnak minket a lakásfelújítási és karbantartási projektek megvalósításához.

Elektromos rendszerek átalakítása és optimalizálása

Bizonyos esetekben a meglévő elektromos hálózatok felülvizsgálatára van szükség. Ilyenek lehetnek a gyakori meghibásodások, túl magas fogyasztás, új elektromos eszközök, készülékek rácsatlakozása, épület felújításhoz, korszerűsítéshez köthető átalakítások, melyek következtében a vezetékek állapotát, csatlakozásait, terhelhetőségét és biztonsági ellenőrzését végezzük az ügyféllel egyeztetett szempontoknak megfelelően.

Az eredményből következően adunk ajánlatot a javításokra és a módosításokra, úgy mint életvédelmi kapcsolók beépítése, hibás elemek cseréje, pótlása, új vezetékkörök, csatlakozó aljzatok, kapcsolók kialakítása, stb.

Kiemelt figyelmet fordítunk a hiányzó életvédelmi kapcsolók (Fi-relé) beépítésére, hogy az elektromos hálózat biztonságát a törvényi előírásoknak megfelelően megnöveljük.

Villanyszereles-kep-4
Villanyszereles-kep-5

Életvédelmi kapcsolók beépítése elektromos hálózatokba

Az életvédelmi kapcsoló egy olyan berendezés, mely folyamatosan méri a hálózaton átmenő elektromos áram mértékét és ha olyan anomáliát észlel, mely életveszélyes elektromos hibára utal, lekapcsolja a hálózatot. Ennél fogva elektromos meghibásodáskor megóvja a használót attól, hogy életveszélyes áramütés érje.

A meglévő hálózatok átalakítása – amennyiben még nem rendelkezik életvédelmi kapcsolóval – minden esetben annak beépítésével kezdődik. Az átalakítással bővíthetők, avagy áthelyezhetők a meglévő csatlakozási lehetőségek (pl. új fogyasztó, mint elektromos redőny, klímák, internetes csatlakozás, konyhai eszközök igényei). A sérült, hibás dugaljak, kapcsolók, lámpák ellenőrzését és cseréjét is szükség szerint elvégezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdés esetén keressen bennünket az alábbi elérhetőségeinken, vagy küldjön üzenetet űrlapunkon keresztül!

Ajánlatkérés

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik?