Dr-Szaki-logo

Duguláselhárítás

Munkatársunk 1-3 órán belül a helyszínre érkezik

Lakáson illetve családi házon belül előforduló bármely fajta dugulás elhárítását, kiszállási díjjal együtt, dugulásonként egységes áron végezzük.

A diszpécser által felvett megrendelést követően munkatársunk 1-3 órán belül a helyszínre érkezik. Érkezés előtt telefonon jelentkezik. A kiérkezést követően a hibát felméri, majd nekiáll annak elhárításának. A feladata végeztével a munkaterületet tisztán, az érintett lefolyószakaszt működőképes állapotban átadja.

szerelo
dugulaselharitas-szerelo

Rejtett költségek nélkül

Az elvégzett feladat díja fix, függetlenül a tisztított csatornaszakasz hosszától. Nálunk nincs játék a méterekkel, az idővel vagy az emeletekkel. Nincsenek rejtett költségek. Gödöllő, Pest megye, Budapest és környékén.

A fenti díjon felül egyedül a megrendelővel egyeztetetten felhasznált/beépített alkatrészek (rögzítő-, tömítő anyagok, sarokszelepek, bekötő és lefolyó elemek) kerülnek felszámításra, melyek a számlán is tételesen szerepelni fognak.

Garancia a munkavégzésre

A duguláselhárítás munkadíja felől érdeklődjön elérhetőségeinken.

Elvégzett munkánkra garanciát vállalunk, mely rendeltetésszerű használat mellett 1 hónap. A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha az ismételt dugulást rendellenes használat (pl.: ételmaradék csatornába való ürítése), idegen test elakadása, avagy rongálás okozza.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Duguláselhárítás Gödöllő? Hívjon minket most!

womas-dugulaselharitas
womas-tisztitas

WOMÁS tisztítás

Fokozott igénybevétel esetén nem szükséges megvárni a baj bekövetkeztét. A konyhai, a mosó- illetve mosogatógépek lefolyóinak tisztítását, a lerakódások eltávolítását rendszeresen, megelőzésképpen is elvégezzük. Ezzel elejét lehet venni például a csatlakoztatott gépek meghibásodásának, melyek javítása jóval komolyabb költségeket is képes generálni. A mosogató duguláselhárítás is elkerülhető.
kameras-tisztitas

Kamerás csatornavizsgálat

A csatornák állapotának felmérésére, hibás szakaszainak kiszűrése, a hibák jellegének, helyének, mértékének pontosítására a legalkalmasabb a kamerás csatornavizsgálat. A vizsgálat előtt az érintett szakasz magasnyomású vízsugárral kerül tisztításra, hogy a kamera előtt az esetleges akadályok megszűnjenek és a csatornafal valamennyi hibája láthatóvá és felmérhetővé váljon. A vizsgálat a legtöbbször bontás nélkül elvégezhető. A felmérésről készült videófelvétel megrendelő részére átadásra kerül.
Több, mint 20 év szakmai
tapasztalattal rendelkezünk

Vállalkozásunk büszkén rendelkezik több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal a lakásfelújítás és karbantartás területén.

Fix árakkal, rejtett
költségek nélkül dolgozunk

Az általunk nyújtott szolgáltatások átláthatóak, így nem kell majd váratlan kiadásokkal számolni ügyfeleinknek.

Pénzvisszafizetési
garanciát biztosítunk

Ügyfeleink kockázat nélkül választhatnak minket a lakásfelújítási és karbantartási projektek megvalósításához.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdés esetén keressen bennünket az alábbi elérhetőségeinken, vagy küldjön üzenetet űrlapunkon keresztül!

Ajánlatkérés

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik?